Over Frans Diepenhorst

 

Frans is directeur/eigenaar van Solutions by FCD, door hem opgericht in 1989. Ruim 35 jaar ervaring in de IT, constant in beweging om nieuwe technologieën te ontdekken, altijd in contact met de fabrikanten… dit alles stelt Frans in staat om de waan van de dag van echte ontwikkelingen te onderscheiden. Daardoor kan Frans zijn klanten échte oplossingen aanbieden. Oplossingen die de kosten omlaag en de efficiëntie omhoog brengen, en de bedrijfsvoering duurzaam borgen.

 Het grootste deel van de klanten van Frans bestaat uit de internationale scheepvaart. Deze bedrijfstak stelt hoge eisen aan de IT en de IT-er: grote flexibiliteit, snel problemen kunnen doorzien en oplossen. En een goede uitleg aan de gebruiker kunnen geven om toekomstige fouten te voorkomen. Want eenmaal op zee moeten de systemen natuurlijk goed blijven werken. En dat allemaal voor een gunstige prijs.

 Graag een kopje koffie met Frans! [

Frans…

 denkt in oplossingen. Omdat je bij een schip aan de wal maar een beperkte tijd hebt om een probleem op te lossen. Je moet snel zien hoe iets in elkaar zit en geen tijd verdoen.

 voelt de urgentie van de bedrijfsvoering goed aan.

 voor een schip is het er op of er onder, maar voor een bedrijf ook.

 zorgt voor professioneel werkende IT, met kennis van DOS tot de allernieuwste Windows technologie.

Frans Diepenhorst: “Ik zie eigenlijk geen verschil tussen het schip en de organisatie op de wal. Wij maken alles klaar en vervolgens kun je probleemloos de wereld over. Bij een schip komt dat heel nauw, maar bij een bedrijf ook. Want de bedrijfsvoering moet altijd doorgaan.

error: De inhoud is beschermd tegen kopiëren.