Ijzeren netwerken

Het netwerk is het hart van uw bedrijf. Hier draaien alle computers op, dus wilt u een ijzeren netwerk dat het altijd doet! Wij werken met topmerken als HPE, Netgear, TP-Link en Watchguard. De routers, firewalls en switches houden het netwerk snel, veilig en stabiel. Zo houden onze firewalls ongewenst verkeer naar binnen of naar buiten tegen. En met de smartswitches scheiden we de netwerken van elkaar, zodat ze niet in elkaars vaarwater zitten.

Kortom: van Soho oplossing voor de kleine ZZPer tot level 3 corporate switches voor het grote bedrijf – FCD zoekt, vindt en installeert altijd de beste oplossing voor een hart dat klopt!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

“FCD biedt een tevredenheidsbelofte: wij rusten niet tot u tevreden bent – op elk moment van de dag.”

 

Een ijzeren netwerkoplossing realiseren is een vak. Vooral bij draadloze netwerken hebben mensen of bedrijven al van alles gehaald om te kijken hoe het werkt, en werkt het nog steeds niet. Wij bieden een tevredenheidsbelofte: niet alleen werkt het wanneer wij installeren, het werkt ook op álle andere tijdstippen. Bijvoorbeeld wanneer iedereen thuis is en aan de wifi zit. Of wanneer het parkeerterrein vol staat met auto’s met een alarm. Of wanneer in uw fabriekshal alle machines in vol bedrijf zijn.

Om er achter te komen of onze oplossing op elk moment van de dag en in iedere situatie werkt, hebben wij meetsoftware in ons netwerken geïnstalleerd. Na een paar dagen komen wij terug en kunnen wij precies zien wanneer het netwerk er nog een tandje bij moet zetten. En natuurlijk willen wij uw ervaringen weten. Wij stellen net zolang bij tot u een ‘ijzeren netwerk’ hebt en altijd tevreden bent over de prestaties.

Bovendien kijken wij niet alleen naar nu, maar ook naar uw behoeften in de toekomst – wij denken tot wel 6 jaar vooruit! Zo zorgen wij voor een toekomstbestendig netwerk.

Een ijzeren FCD netwerk betekent: 

  • toekomstgericht kijken naar wat u nodig heeft
  • ervoor zorgen dat u later verder uit kunt breiden
  • eenvoudig te installeren en al voorgeconfigureerd: kabeltjes er in, en het werkt
  • regelmatige controle en onderhoud
  • optimale prijs-/prestatieverhouding: niet duur, wel degelijk
  • tevredenheidsbelofte: doet het op elk moment van de dag.

 Vertel mij meer over dat ijzeren netwerk!

error: De inhoud is beschermd tegen kopiëren.