Onkreukbaar beheer

 Onkreukbaar beheer is voor ons: 100% werkende systemen bij een 100% ontzorgde klant. Uw servers, PC’s en desgewenst notebooks worden continu technisch door ons gemonitord en ’s nachts geupdate. Het zal zeer zelden voorkomen dat een computer bij u uitvalt en al helemaal niet dat hij plotseling begint te updaten. U bent altijd verzekerd van de laatste versies van de software.

 Werkt u in de Cloud, dan betekent beheer voor ons bovendien dat wij u van de laatste mogelijkheden op de hoogte stellen om effectiever en efficiënter te werken. Zo pakt u alle kansen die de Cloud u biedt!

Wij kunnen beheer leveren bij lease en koop, en naar wens in samenwerking met uw IT afdeling. Door met uw IT afdeling de taken te verdelen krijgen uw medewerkers meer en snellere ondersteuning.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

“Onkreukbaar beheer scheelt ergernis, oponthoud, tijd en dus… geld!”

Uw voordelen:

  • Niet meer onverwacht de Windows-update
  • Hardware gaat langer mee
  • Beveiligingsvraagstukken worden al opgelost voor ze plaatsvinden
  • Uitval van computers wordt voorkomen
  • Uw medewerkers worden regelmatig ‘bijgepraat’ over veilig computergebruik
  • Iedereen kan gewoon lekker doorwerken.

Vertel mij meer over onkreukbaar beheer!

error: De inhoud is beschermd tegen kopiëren.